Tiny Todd – ons verhaal

Weinig mensen weten hoe het is om ouders te zijn van kleine kinderen met de meest extreme vorm van eczeem. Maar wij wel. Het begon toen onze zoon Mikai 3 weken oud was. Wat voelden we ons machteloos als we naar zijn ruwe, beschadigde huid keken en de met bloed bevlekte doeken. Om nog maar te zwijgen over de met tranen bevlekte dagen en slapeloze nachten. Artsen waren verbaasd, testresultaten onduidelijk en altijd: de jeuk. Pijnlijk, onvoorspelbaar, non-stop.

Onze eerste jaren als ouders stonden in het teken van overleven, met daartussen kortstondige momenten van vreugde. Toen Quilan 18 maanden later werd geboren, hoopten we dat het anders zou zijn. Maar we hadden het mis. Niemand begreep de hulpeloosheid, de frustratie, de wanhoop. De vreugde van een sprankje hoop, gevolgd door de fikse teleurstelling. We voelden het allemaal – beide keren.

We probeerden alles.
Maar niets werkte.

De ene crème na de andere, het ene dieet na het andere, de ene specialist na de andere. Zelfs de beste artsen in het land konden niet helpen. Maar we geloofden dat er meer was.

Gewoon goed genoeg was niet acceptabel. Onze kinderen verdienden alleen het beste.

Toen geen enkel zalfje werkte, besloten we onze eigen crème te maken. We gingen van het ene lab naar het andere; vele wezen ons af. Eindelijk vonden we een klein vegan lab met een passie voor het maken van pure, natuurzuivere, eerlijke huidverzorging.

Eerst ontwikkelden we formules in kleine hoeveelheden, die we op onze zoon testten. Onze eerste samples waren mislukkingen, maar opgeven was geen optie. Anderhalf jaar lang hebben we de formule beetje bij beetje aangepast. 

 

Totdat we een
doorbraak hadden

Het laatste testsample veranderde ons leven! Voor het eerst sinds zijn geboorte zagen we de huid van onze zoon al na drie dagen helen, weer zacht worden en zonder scheurtjes. En de opluchting was niet tijdelijk. Het bleef.

Al snel werd het antibacteriële, met zilver gecoate pak – dat Quilan droeg vanaf dat hij 3 maanden oud was – overbodig. Het pak reguleerde zijn huidtemperatuur en zorgde ervoor dat hij zich niet kon openkrabben. Dag zilverpakje. We hebben je niet meer nodig!

Nu is onze familie vrij.

Onze kinderen zijn eindelijk jeukvrij om gewoon kind te kunnen zijn. Vrij om te spelen, te lachen, om hun tenen in het zand te graven. Vrij om ‘s nachts goed te slapen. Vrij om te genieten van de jeugd die ze verdienen. Maar ook als ouders zijn we vrij om de ouders te zijn die we altijd al wilden zijn – met meer liefde, meer rust, meer tijd voor onszelf en elkaar. Meer in staat om te geven. We zijn helemaal genezen en kunnen voor het eerst sinds jaren opgelucht ademhalen. Net als de huid van onze kinderen.

Kinh-Thi & Elmer

ONS PRODUCT

Itch-Free
Oat Cream

  • Biedt krachtige maar zachte verlichting voor de extra droge, gevoelige en beschadigde huid.
  • Geformuleerd voor baby's en kinderen van 0 tot 5 jaar oud.
    Ook geschikt voor volwassenen!
  • Vrij van parfums, gluten & niet getest op dieren.
  • Volledig plantaardig.
  • Dermatologisch getest.
  • Natuurzuivere ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de huid tot 17 dagen hydrateren.

contact@tinytodd.com

 

Gijsbrecht van IJselsteinstraat 45
1082 KE Amsterdam
The Netherlands

 

Instagram     Facebook    Indiegogo