ONS VERHAAL – Tiny Todd
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor de huidige browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Binnen 1 - 3 werkdagen verzonden Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten in Nederland, voor België vanaf €105 Verzending met track & trace

.

Van jeuk naar vrijheid

Dit is ons verhaal


In oktober 2013 werd onze eerste, prachtige zoon Mikai geboren. Al gauw zagen we z’n huid rood en droog worden. Hij krabde zichzelf steeds vaker open. Rustig slapen was lastig voor hem - en daardoor ook voor ons. Dat leverde stress op, want als ouders wil je dat je kindje vrij kan genieten van het leven.

.


In de jaren erna zochten we met allerlei dermatologen en artsen naar een oplossing. Want de eczeem werd zo heftig, dat Mikai er minder door groeide en een speciaal pakje aan moest om zijn huid te beschermen. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit. Maar niemand wist de oplossing. En toen onze tweede zoon Quilan ook heftige eczeem bleek te hebben, besloten we zelf een oplossing te zoeken.

.


Na een lange zoektocht vonden we een Nederlands laboratorium dat bereid was om samen met ons, zonder troep, een crème te ontwikkelen. Begin 2018 kregen we een eerste sample toegestuurd. Maar dat was ‘m niet. Hij smeerde niet goed en belangrijker nog: de huid van Quilan verbeterde niet.

.


In de veertien maanden daarna bleven we de crème samen met het laboratorium verbeteren. Elke keer smeerden we Quilan in en keken we naar het effect op zijn huid. De crème werd beter en beter, maar we besloten door te gaan tot de crème perfect zou zijn, qua effect, kleur, geur én smeerbaarheid. Zonder daarbij concessies te doen op onze uitgangspunten: 100% natuur, 0% allergenen, gluten, parfum en hormonen.

.


In de zomer van 2019 kregen we een sample toegestuurd waarvan we na het smeren meteen wisten: dit is ‘m. De huid van Quilan verbeterde zoals we dat nog nooit hadden gezien. De jeuk verdween, het speciale pakjes om zijn huid te beschermen kon eindelijk uit. We waren vrij van jeuk, vrij van slapeloze nachten en konden eindelijk weer vrij leven.

.


Hoe wij onze kinderen en onszelf hebben verlost van de strijd tegen een kapotte en onrustige huid, dat gunnen we iedereen. Dus besloten we de crème ook voor andere ouders ter beschikking te stellen. Net zolang tot elke baby, peuter en kleuter met eczeem weer vrij van het leven kan genieten. Inmiddels is dat gelukt bij ruim duizend baby’s, peuters en kleuters. En krijgen we dagelijks berichtjes van ouders die ons vertellen eindelijk een crème te hebben gevonden die werkt.

.