REVIEWS – Tiny Todd
Deze site heeft beperkte ondersteuning voor de huidige browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Binnen 1 werkdag verzonden Vanaf € 75 betaal je geen verzendkosten in Nederland, voor België vanaf €105 Verzending met track & trace

.

.

Wij vinden ons product geweldig, duh
Wat belangrijker is: anderen vinden dat ook

.

.

.

Wat experts zeggen
Hun persoonlijke ervaring met onze crème

.

"Kinh-Thi en Elmer hebben een hele mooie vorm van citizen science toegepast. Waar de gevestigde medische kennis ophoudt, op grond van ervaring zoeken naar aanvullende mogelijkheden.

Met deze crème is dat goed gelukt! Goed voor mensen met allergie. Maar ook voor anderen, ik heb er veel plezier van.
"

Prof. Dr. Jet Bussemaker

Hoogleraar Wetenschap, beleid en maatschappelijk impact, in het bijzonder in de zorg"Ik weet hoe moeilijk het is een werkzaam product te maken dat daadwerkelijk klachten verhelpt. Het is het team van Tiny Todd gelukt om een prachtig product tegen de eczeemgevoelige huid te maken. Niet alleen werkt de crème -ik kan daar zelf van mee praten-, het is makkelijk aan te brengen en betaalbaar.

Het is echt een aanrader voor ieder die kampt met een eczeemgevoelige huid, van jong tot oud!
"

Prof. Dr. Albert Dahan

Hoogleraar Anesthesiologie

.

Wat wij zeggen

Bekijk de crowdfundingvideo over onze doorbraak

.

.

Wat ouders zeggen

POSITIEVE RESULTAAT ZICHTBAAR

Beste product ever voor de eczeemgevoelige huid! Ons dochtertje heeft al vanaf haar geboorte eczeemklachten en ongeveer alle soorten cortisone crèmes al gebruikt. Vanaf het eerste gebruik van Tiny Todd was het positieve resultaat zichtbaar en dat volledig op natuurlijke basis! Het werkt echt beter dan medicinale crèmes en laat de huid daarnaast heerlijk zacht aanvoelen. Top service ook, voor ons nooit meer iets anders.
Judith Vincent

RODE PLEKJES ZIJN ZO GOED ALS WEG

Ons kleintje kreeg op een gegeven moment wat rode droge plekjes op zijn knie. Het is onze eerste dus wij wisten niet wat het was. Twee weken later kwamen wij bij het consultatiebureau en zat het ook op zijn rug. Ondertussen had ik Tiny Todd al besteld. De arts bij het consultatiebureau gaf aan dat ik naar de huisarts moest voor hormoon zalf. Ik wilde eerst Tiny Todd proberen voordat we hormoon zalf gingen gebruiken. Wat zijn wij blij dat wij deze keuze hebben gemaakt. De plekjes zijn zo goed als weg en als het erger wordt smeer ik vaker dan 1x daags en neemt het weer af.
Denice van der Vegt

GEEN LAST MEER VAN ZIJN HUID

Hele fijne crème , mijn zoontje heeft geen last meer van zijn huid , sinds ik 3 maanden geleden met deze crème begonnen ben ! En toen ik een bestelling plaatste van 2 producten die eigenlijk ook in een voordeelverpakking te koop waren, attendeerde ze mij daarop en kreeg ik mijn teveel betaalde geld terug gestort! Hele goeie service voor ook nog eens een heel fijn en goed product.
Laetitia Laurentius

.